četrtek, 20. avgust 2015

Počitniške aktivnosti v zadnjem tednu avgusta

Dragi učenci 6., 7., 8. in 9. razredov, spoštovani starši!


Obveščamo vas, da je zaradi visokih temperatur predvideni izlet v Trst 7. julija odpadel. Izlet bomo izvedli 25. avgusta 2015, program ostaja podoben, Z IZJEMO URE ZBORA. Zainteresirani učenci se lahko prijavite na e-mail pos.dutovlje@gmail.com. Vabljeni tudi vaši prijatelji, sestre in bratje!

Pahorjevo mesto v zalivu – PO SLEDEH SLOVENCEV V TRSTU
Torek, 25. avgust, zbor med 7.45 in 8.00 pri tramvaju na Opčinah; zaključek predvidoma ob 14.30. Za prevoz do Opčin in nazaj, prosimo, poskrbite starši sami.

S tramvajem se bomo odpeljali do Oberdankovega trga od koder bomo pot nadaljevali do sodišča, sinagoge, najstarejše kavarne, Trga Edinosti oz. Velikega trga, griča Sv. Justa, judovske četrti, … Če nam bo čas dopuščal, bomo obiskali razstavo "Okus mesta - Trst prestolnica kave". Učenci naj imajo s seboj 12€ za povratno vozovnico s tramvajem, napitek v kavarni in morebiten obisk muzeja ter naj bodo udobno obuti in oblečeni. S seboj naj imajo malico in pijačo. Ne pozabite na zaščito pred soncem!
Zainteresirani učenci se LAHKO ŠE VEDNO PRIJAVITE, do ponedeljka, 24. 8. 2015, do 17. ure na e-mail pos.dutovlje@gmail.com oz. svojo prijavo oddate v tajništvo šole
 :)

Pozdravljeni učenci druge triade, spoštovani starši!

 V sklopu programa Popestrimo šolo bomo tudi v avgustu organizirali aktivnosti za učence 1. in 2. triade, ki bodo potekale v prostorih matične šole Dutovlje.
Brezplačno varstvo bo organizirano od srede, 26. 8. 2015, do petka, 28. 8. 2015, glede na vaše potrebe (med 6.30 in 17.00). Učenci se bodo lahko naročili na malico in kosilo. 
Varstvo v poletnih počitnicah je sestavljeno iz tematskih dni. Aktivnosti se bodo izvajale v sproščenem vzdušju, in sicer v dveh skupinah. Učenci se lahko varstva udeležijo v vseh razpoložljivih dnevih, po potrebi oziroma glede na dnevno tematiko in njihov interes.V avgustu bodo za učence 1., 2. in 3. razreda potekale tudi delavnice angleškega jezika. Urnik angleških uric bo znan naknadno.
V kolikor bi vašega otroka želeli prijaviti v počitniško varstvo med poletnimi počitnicami, vas vljudno prosimo, da nam to sporočite na e-naslov pos.dutovlje@gmail.com v kolikor še niste oddali prijavnice.


AKTIVNOSTI V AVGUSTU 


SRE., 26. 8.
ČET., 27. 8.
PET., 28. 8.

Zjutraj: poletne kuharije.

Dopoldan: izdelovanje in spuščanje zmajev ter postavitev tabora. Načrtujemo gradnjo manjše pastirske hišice z Borisom Čokom.

Popoldan: vodne igre.

Zjutraj: poletne kuharije.

Dopoldan: znanost je lahko zabavna - poskusi.

Popoldan: hoja po vrvi, žongliranje.

Zjutraj: poletne kuharije.

Dopoldan: izdelovanje glasbil, kreativno zavijanje zvezkov in knjig za šolo.

Popoldan: štafetne igre - zaključna olimpijada.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar